top of page
Snowy Night

TUTUSTU ALUEVAALI-
EHDOKAS MATTIIN!

Maaliskuu 1, 2021

Olen 59-vuotias, perheellinen kolmen pojan isä ja 3x pappa. Isänmaallista päätöksentekoa Lapin hyväksi. 

 

Perhe: vaimo Eila, pojat Heikki, Antti ja Matias

Ammatti: yrittäjä

Reserviarvo: kapteeni

Arvomaailma: ”Koti, Uskonto ja Isänmaa". Lisäksi oikeudenmukaisuus, yksilön perusoikeudet ja perusturva-asiat. Heikommasta on aina pidettävä huolta.

Aktiivinen kuntapäättäjä Rovaniemellä:

Olen Perussuomalaisten puoluevaltuuston jäsen, Rovaniemen PS:n hallituksen varapuheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja Rovaniemen kaupungin elinvoimalautakunnan puheenjohtaja. Olen toiminut Rovaniemen kaupunginvaltuustossa nyt jo kolmatta kautta ja kirkkovaltuutettuna olen toiminut myös nyt 3-kautta (2010,2014,2018-). 

 

Luottamustoimissani

pyrin toimimaan aktiivisesti kuntalaisten ja Lapin ihmisten parhaaksi, jotta meillä kaikilla olisi täällä hyvä ja turvallinen asua, työskennellä ja jotta tarvittavat palvelut olisivat kaikkien alueemme ihmisten tavoitettavissa. Sillä kaveria ei jätetä tässäkään tilanteessa. Pyrin tuomaan myös avoimuutta päätöksentekoon.

 

Lappi pitää olla elinvoimainen. Se velvoittaa meitä pitämään myös koko laajan läänimme elinvoimaisena ja asuttuina. Elinvoimaisuus lähtee siitä, että pidämme huolen Lapin ihmisten tarpeista sekä alueemme yritysten toiminta ja työllistämisedellytyksistä, jotta leipää riittäisi jatkossakin meidän jokaisen pöytää.  Mitenkä elinvoimaisuus turvataan? Yksinkertaista! "Annetaan yrittäjien yrittää ja rakentajien rakentaa ja tehdä sitä mitä he parhaiten osaavat ja näin luoda alueellemme hyvinvointia ja niitä veroeuroja, joilla Kuntien ja meidän Lapin ihmisten palveluita tuotetaan sekä ennen kaikkea niitä uusia työpaikkoja, joita julkinen talous ei enää kykene tuottamaan". Yrityselämässä 36-vuotta olleena tiedän tarkkaan mistä puhun.

Ei se sen kummempaa ole. 

 

Aluevaaleissa on kyse sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamisesta jatkossa kaikille Lapin ihmisille tasapuolisesti ja kustannustehokkaasti, joten asia koskettaa meitä jokaista. Huolena toki on, että uudistuksesta syntyy vain kallis poliittinen väliportaan hallintohimmeli, joka katetaan julkisista varoista eli meidän jokaisen verovaroistamme.

 

Toivon Sinulta tukea pyrkimykselleni Lapin Aluevaltuustoon, sillä siellä tarvitaan tekijöitä ja minä olen sellainen. 

Matti Lapin Aluevaltuustoon on hyvä talven 2021-2022 projekti meille jokaiselle. Sillä se on valinta, johon Sinun ei tarvitse pettyä. 

 

Terveisin Matti

0405096020

 

Katso myös toimintani valtuutettuna ja tekemäni valtuustoaloitteet joita päivitämme vielä pian: https://www.mattihenttunen.fi/tekemani-aloitteet ja https://vaalit.perussuomalaiset.fi/aluevaalit/ehdokas/matti-henttunen

IMG_20211227_190416_01.jpg
matti-uusi-kuva.jpg

OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistäsi, vastaan sinulle mahdollisimman pian!

bottom of page